Familie opstellingen

Als in een één op één gesprek niet bij die onderste lagen van het onbewuste kan worden gekomen, terwijl de oplossing zich wel in die diepte bevindt, kan een familieopstelling uitkomst bieden. Een opstelling kan gedaan worden voor allerlei verschillende onderwerpen of thema’s in je leven waar je graag wat meer verheldering in wilt hebben. Meestal komt deze vraag omdat je sommige situaties al zo vaak bent tegengekomen dat je er genoeg van hebt of omdat je er in vastloopt en even geen uitweg meer ziet. Dit kan zowel op werk als op privé gebied zijn waar in steeds dezelfde thema’s zich aandienen. Ook weten we soms niet altijd waarom we ons boos, verdrietig, angstig, schuldig of belast voelen. Een opstelling kan je daar bij helpen.

 

Een opstelling laat zien wat er op dat moment aan de hand is en wat niet eerder zichtbaar was geweest. Deze vaak nieuwe beleving is dan ook veel meer dan alleen inzicht die verheldering geeft. Je komt tot de kern van het probleem of patroon waar vanuit je direct praktische stappen kunt zetten die hun voordeel hebben in het dagelijkse leven. Dit kan omdat je dankzij een opstelling de kans krijgt om dieper in je leven te kijken omdat er zo zichtbaar wordt wat voorheen, soms heel diep, onder de oppervlakte heeft gezeten. Dit kan helpen om betere keuzes in je leven te maken, wat een grote bijdrage levert aan je geluk en je gezondheid. Kortom een groot cadeau voor jezelf!

 

Het opstellen gaat volgens de nieuwe methode, oftewel het nieuwe opstellen, en dat wil zeggen in stilte waarin de representanten vrij zijn om te bewegen in het veld als zij daar aanleiding voor voelen. Dit maakt het veel dynamischer en gaat het veel sneller dan de klassieke methode, waarin er zinnetjes gezegd worden en de begeleider het veld bewerkt. Hierdoor word er meer in de ‘mind’ gezeten, terwijl het juist om de onderstroom gaat waar de oplossing zich bevind. Door deze nieuwe methode van opstellen is er ook meer tijd om meerdere generaties terug te gaan om zo sneller op de plek te komen waar het probleem ontstaan is. En door de stilte geeft het de mogelijkheid om meer de diepte in te gaan omdat daar vaak de schat verborgen zit.

Tarieven 

Bent u degene die met een vraag zit en de familie opstelling hiervoor wilt inzetten? Wij vragen hier een bescheiden bedrag van €50,- voor. 

Wilt u participeren in de familie opstelling als representant? Wij vragen hier een bescheiden bedrag van €10,- voor. 

Om een familieopstelling met representanten te kunnen realiseren is er een groep van minimaal 8 representanten nodig. 

Aanmelden

Bent u enthousiast geworden over deze unieke methode? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Terug naar behandeling