Even voorstellen

Jeugdhulp de Knapzak is in 2003 opgezet door Henk en Paula Groot vanuit de gedachte dat ieder mens uniek is en de hulp ook afgestemd moet zijn op ieders unieke situatie.

Hierbij is een kleinschalige opzet van groot belang, zodat ieder kind/ jongere voldoende aandacht krijgt en de begeleiding optimaal is.

Vanuit ieder zijn eigen veiligheid, willen wij kansen en mogelijkheden creëren in een natuurlijke en ruime omgeving.

 

Paula Groot, Therapeut & jeugd coach

 

Mijn passie is werken vanuit mijn hart met mensen en dieren in een natuurlijke omgeving en ik vind het belangrijk om de persoon te zien en te luisteren naar wat hij / zij te vertellen heeft. Ik ben altijd op zoek naar de juiste ingang hoe ik de ander kan begeleiden en coachen.

Vanuit mijn eclectisch – therapeutische opleiding, kan ik kinderen en jongeren begeleiden en coachen die leer- en sociaal emotionele problemen hebben.

Mijn andere passies zijn: wandelen, schilderen, zingen, tuinieren en boeken lezen

 

Henk Groot, Jeugd coach

 

Oorspronkelijk was ik werkzaam als leidinggevend elektrotechnicus. Het aansturen en motiveren van jongeren is de positieve overeenkomst als begeleider bij Jeugdhulp de Knapzak. Als NLP jeugd en jongeren coach zoek ik graag naar de mogelijkheden wat deze jongeren kunnen bereiken. Hoe ze hun kwaliteiten kunnen inzetten en ze enthousiast te krijgen voor een hoopvolle toekomst.

Mijn hobby’s zijn de klussen in en om de boerderij en het maken van muziek .